Vi började året med ett lugnt nyårsfirande tillsammans med Marie och Lena, dagen innan hade vi kommit hem från Sälen efter en vecka där. Hela familjen var hemma en vecka innan Martin åkte upp till Stockholm för att påbörja sista terminen. Sedan två veckor har hela familjen varit uppe i Stockholm, Karin och barnen har passat på att umgåtts mycket med Christin och Bodil som varit lediga sen jul och fram till deras resa till Miami som de är iväg på nu. Vi passar på att ta del av det underbara kulturlivet här uppe som är anpassat för barnen på ett genomtänkt sätt, tänk om de hade gjort så på fler platser i Sverige. Edvin fick en vistelse på Naturhistoriska museet (Dinosauriemuseet) i present av familjen Grubb så det var på förra helgen samt att se en film på Cosmonova, som han har längtat efter för man måste vara 5 år så nu gick det äntligen. Annan kultur är Nordiska museet, Rum för barn på kulturhuset och vår favorit Junibacken. Lite reafynd har det också blivit när vi gått förbi affärerna i stan, framförallt vinterkläder till Lage till nästa år men även byxor till båda pojkarna.

En av de bästa sakerna med att vara här uppe är att mamman kan träna, även på dagtid då hon har kort på SATS som är i huset bredvid. I och för sig på kvällen med då Martin kommit hem vilket är svårt när vi är själva i Harplinge. Barnen älskar verkligen att vara på barnpassningen på gymmet, jag har svårt att få med dem hem ofta. Lage står och stampar som ”Happyfeet” om jag inte öppnar dörren tillräckligt fort när vi kommer dit.

Lage fick lunginflammation för en vecka sen, han var lite dålig när vi åkte upp men vi tog beslutet att åka upp så fick det bli lugnt häruppe första veckan men nu är han verkligen på banan igen.

Idag ska vi strax gå iväg till Fjärilshuset och äte lunch och hoppas se många fjärilar, ikväll ska vi till Knivsta på fest hos Kristoffer och Sofia som båda fyllt år samt flyttat upp hit.

Bilder från vistelsen kommer inom kort.