FikaKarin är på kurs med facket i Stockholm denna vecka. Själv drar jag på fredag till F17 och utbildar reservofficerare. Direkt efter det så bär det av till Stockholm för min del för att delta i materielutveckling på SAAB. Blir inte mycket till familjeliv under sådana här perioder. Som väl är, så är vi alla lediga ”rekordlänge” över jul och nyår då vi bland annat skall besöka så exotiska platser som Lysekil och Dominikanska Republiken.

I söndags fixade vi lite ute i trädgården.

FilmvisningHade besök av Magnus, Kicka, Filip och Hugo här i lördagskväll. Vi insåg att det var ett bra tag sedansom vi sågs. Det var kul. Pojkarna kollade på film. Givetvis kunde de ej enas om en film de alla ville se, så de fick se ett avsnitt var, sedan byttes filmen ut till nästa, och så fortsate det hela kvällen. Filips favorit: Spöket Laban, Hugos favorit: Bamse, Edvins Favorit: Tre gånger Benny.

Soundbridge

Soundbridge

Sålde min SoundBridge på blocket. Det gick nästan oväntat snabbt. Nu blir det spännande att se om det kommer in några pengar på kontot oxå. Men han som har köpt den lät hederlig på telefon.
Jag är förvisso nöjd med den som sådan, men tyvärr stödjer inte denna europeiska version av spelaren iTunes. Nu är jag köpt en Mac, så känns det närmast som ett krav. Ett alternativ som jag funderar på är en AppleTv.

Besök på skeppetBesök på dagis.
Edvin skall börja på nytt dagis vid nyår. Då jag hade möjlighet att vara ledig från jobbet passade jag på att gå med och kolla in de nya fasciliteterna. Det var intressant att se. Kul att han får börja med lite äldre barn. Från att vara äldst bland 1 – 3åringarna blir han nu yngst bland 3-5åringarna.
I kväll skall vi dit igen på introduktion. Det nya dagiset heter Skeppet och avdelningen som Edvin skall vara på heter Kajutan, här är grannen Linda lärare. Så förutom de tre andra barn som följer med från nuvarande dagiset så känner Edvin även en av fröknarna. e andra avdelningarna på dagiset heter: Bojen, Bryggan och Ankaret.