Idag var det en liten sommarfest på dagis. Det var mycket folk som kommit för att  äta tårta och höra barnen sjunga. Det är cirka 80 barn på Edvins dagis, och de flesta var nog där, med minst en anhörig.

Träffade flera föräldrar som jag kände sedan tidigare. De flesta hade samma farhåga som jag själv:

– Skall verkligen Edvin klara av att stanna kvar i kören av barn, eller skall han springa fram till mig och inte vilja vara med i de andra barnens sång. Ganska lustigt att alla föräldrar jag pratade med trodde liksom jag att just deras barn skulle ha en önskan om att utgå och ty sig till föräldrarna. Allas våra farhågor kom dock på skam och sångverksamheten flöt på bra. Kul att höra dem och det märktes att de övat och att de blev märkbart stolta när de fick applåder.

Vi fick höra hur de sjöng lite olika sånger och så hade de en parad, där de gick i takt och klappade händerna. Det är härligt att gå takt… 🙂 Festen slutade abrupt efter ungefär en och en halv timma då det kom en rejäl skur från ovan. Vid det laget hade dock alla satt i sig sin tårta och saft/kaffe, så det var en ganska lämplig tid för uppbrott.

pict8777 <– Film från sången

Edvin äter tårta

Edvin äter tårta