Helgen som passerat var vi i Gränna och på Visingsö.
Vi bodde i Inge o Gunillas bekantas nya lägenhet precis mellan hamnen o stan, perfekt läge. Ett tips på boende till er som vill semestra i lilla staden, har precis börjat hyra ut.
Martin jobbade med tidtagning på lördagen, då var resten av familjen på stan och tittade på polkagristillverkning vilket var mycket intressant tyckte Edvin. Efter lång tids väljande köpte han en nappklubba med fruktsmak. Sen passade vi på att ta ett dopp i Vättern som var ett bra drag för resten av dagarna var det svalare.
Söndagen tog vi båten till Visingsö, går i och för sig inte att ta sig dit på annat sätt ;-). Lunchade på värdshus som hade en utelekhörna till Edvins förtjusning därefter åkte vi remmalag under en timma. Vi fick se de stora raka ekarna, ryssladorna och lite annan kultur på ön. Verkligen ett mysigt utflyktsmål, kan rekomenderas. Testa pizzerian vid färjelägret, ser inte så trevligt ut från håll men har en del KRAV-märkt mat och lagar/bakar de mesta själv.
Måndag visade Edvin sin pappa var och hur man gör polkagrisar och sen begav vi oss till Grännabergat och åt räkmacka innan vi för hem till Harplinge.