Nu har semestern slagit till ordentligt, vi kommer inte ihåg vad vi gjorde förra veckan men i helgen kom Inge och Gunilla och hälsade på oss, trevligt.
På lördagen åkte vi till Annies gård i Haverdal på loppis, Edvin fick en tomte, Karin hittade mandelmusselformar och Martin en lampa. Sen åkte vi till vårt favoritsommarfik Särdals kvarn för att luncha och tittade på utställningen o handlade lite i butiken. Eftermiddagen gick åt till trappbygge för en del, Gunilla o Edvin gick till lekplatsen. kvällen avslutades med grillning.
Söndagen slutfördes trappan vilken blev väldigt bra, tack för hjälpen. Vi hann med en sillunch innan en regnskur och sen åkte Inge o Gunilla norrut igen.
Familjen gick upp till hembygdsgården som hade öppet och tittade i husen och köpte lotter, Edvin vann en godispåse. Efteråt gick vi förbi familjen Ståhl där vi avslutade dagen med lek och hämtpizza, perfekt middag för två slitna småbarnsfamiljer 😉

Edvin har hört att man kan säga ”fasen” när något inte går som man vill, så det används flititgt emellanåt till föräldrarnas tudelning – låtsas som ingenting eller säga ifrån varje gång. Det blir nog något mellanting efter att vi disskuterat att det är ett fult ord.
Edvin är lite bekymrad över att Karins mage snart ska spricka och tröjan också. Han har även pratat med bebisen genom magen och de har kommit överens om att denne ska ligga i Edvins säng och sova, sen ska de gosa också.

Vår kameraladdare har gått och lagt sig på en väldigt bra plats så till dess den behagar komma fram så får ni stå ut med bildlöst…