Igår, lördag, var en fulltecknad dag. Martin genomförde Prinsens Minne större delen av dagen medan vi andra åkte in till stan för att bl a besöka Norrlandsdagarna på torget. Blev en kort visit då det regnade o vi kom dit sent men Edvin fick en glass o vi köpte lite tunnbröd.
Därefter tog vi oss till Martin och 100-årsjubileums festen med idrottsföreningen vilket bjöd på mat o tårta en stund på eftermiddagen. Gott, trevlig och en del snack om loppet. Karin träffade en lumparkompis/fd kollega som var nere på visit, superkul att få en liten pratstund.
Till kvällen var det dags för årets andra kräftskiva, denna gång med Stegmarkska familjen på Mickedala. Vi började med en tipspromenad om kräftor och blev sen överaskade av Kicka o Magnus som visade upp sitt garage från en annan sida. De hade inrett det med bord, stolar och massor av ljus, väldigt mysigt. Edvin slukade en o annan kräfta och vi testade skillnaden mellan egenfiskade och köpta kräftor, kom fram till att det mest var recepten som var olika. Alexander stortrivdes på sin första kräftskiva. Gratulerar Eva till vinsten på tipspromenaden!

Foton kommer inom kort….