Nu har vår familj varit fyra i en vecka.
Dagarna som passerat har vi som sig bör tillägnat några på sjukhuset, där Edvin o Martin sov en natt med Lage o Karin. Edvin är en stolt storebror men tycker att Lage inte är jättespännande hela tiden. Han kollar till honom lite då o då men den mesta tiden på sjukhuset var film o spel på datorn roligare.
Vi fick den äran att få besök av mormor, morfar, mostrar, faster, farbror och kusiner, vilka kom med fina presenter som Lage tackar så mycket för.
Måndagen den 31/8 åkte vi hem, innan vi blev utskrivna var det läkarundersökning o vägning. Utlåtandet var en mycket fin och frisk pojke som gått ner 85g till 3800g.

Edvin fick en ny lila cykel i present som han önskat sig länge. Den föll inte helt i smaken, men kommer nog att vara perfekt till våren. Just nu är den lite för stor.

Dagarna här hemma har vi tagit ett par promenader med vagnen, hälsat på Vilgot med familj, spelat spel, haft mys-mys (som Edvin säger när vi sitter i soffan och äter och kollar på film) och framförallt Lage har ätit, sovit, bajsat o spanat in hemmet.
På tisdagen hittade Lage sin tumme som var väldigt god att suga på ett bra tag till han somnade.
Onsdag klipptes gräs, det städades och Martin var hos tandläkaren, på kvällen kom Kicka o Magnus på besök en stund.

Torsdagen var Martin på Lv6 och jobbade under tiden bilen var inne för kontroll. På seneftermiddagen kom BVC på hembesök då vi fick lite information om vaccinationer och de nya rutinerna. Vägning var en spännande del av besöket eftersom Lage har ätit i snitt varannan timma de senaste dagarna, han har gått upp 280g sen i måndags (från 3800g till 4080g). Så maten har gett resultat även om vi inte kan se det… men senaste dygnet har han börjat sova ett par tre timmar i sträck och sen vaken ca en timma, så han växer väl så det knakar när han sover.

Edvin visade stolt upp sin lillebror för sköterskan.