Ojojoj vad tiden går fort. Lage har hunnit bli 2 månader det känns som tiden har gått väldigt fort men å andra sidan känns det som en evighet sen vi var uppe på förlossningen.

Vi ska på vägning och mätning nästa vecka, får se om han växt 6 cm på 4v igen… Sedan någon vecka kan vi föra ett ”samtal”  och får leenden av honom, kul. Edvin visar och spexar för honom så han blir alldeles till sig 🙂

Helgen som passerat har vi varit i Lysekil, Lages premiärtur på långfärd och första besök där. Det var även första gången han träffade sina fastrar, farbror och kusiner. Är imponerad av Bodil som hade stenkoll på var han skulle sitta och att han skulle ha sin napp. Ebbe och Edvin hade oerhört kul tillsammans, det var ju ett tag sen de sågs men de lekte på som om det var igår.

Helgen avslutades med att fira mamma Gunilla i Halmstad som hade födelsedagsfest med middag, tårta (top 10) och höstmys.  Det var chokladtårta till allas förtjusning men mest Edvins tror jag. Hon fick en digitalkamera av oss så nu kan även hon massproducera bilder 😉

Idag fick Martin och jag en bröllopsinbjudan av Fredrik och Johanna i Jönköping, ska bli oerhört kul. Vi trodde det skulle dröja ett tag innan nästa bröllop gick av stapeln, det var många under några år.

IMG_0085

Ett av de första leendena som dessutom har fastnat på kort...

Ett av de första leendena som dessutom har fastnat på kort...

PICT9859PICT9853PICT9826