Veckorna rullar på i en väldig fart och Lage har hunnit bli 5 veckor. Han är drygt 61cm lång och väger 5420g, så maten tar han vara på. När han är vaken tycker han om att öva nacken, det finns så mycket att titta på. Prata och bada är inte fel.
Igår köpte vi ett babygym så nu ska han komma i form… Vi tror vi lånade ett till Edvin så nu blev Maxi glada.

Edvin har gått på dagis med 15h ett par veckor, vi har det lite stressigt att komma i tid fortfarande. Hur vi än gör så är det svårt att hinna till 0830, tycker att vi är på väg 0810 men är oftast inte framme förrän 0845 efter vår 10 min promenad 😉

Farmor Gunilla och farfar Inge kom förbi en korthelg och hälsade på oss och fick träffa Lage, trevligt.
Lage och jag har hunnit vara hos frisören, han var rätt nöjd med den miljön särskilt hårfönarna. Vi har lunchat med flera trevliga sällskap och gjort stan.

Edvin har börjat på gymnastik, han längtar till nästa tillfälle även om det är lite blygt att sitta i ringen själv i början av passet. Vi försöker hitta plats bredvid någon av kompisarna från dagis…

Familjen har uppvaktat kusinen Alexander på hans välkomstfest, mycket trevlig fest och god mat.

I helgen var det full storm så vi begav oss ned till stranden för att känna på vindarna och kolla in vågorna. Anders och Gunilla var hemma hos oss och firade kanelbullens dag som oxå är vår förlovningsårsdag. I år är det sexårsjubileum.