Igår cyklade Lage för första gången, vi hade bråttom till dagis och passade på att ta en tur. Med Edvin hjälm med tjocka kuddar och mössa var den ok. Edvin tyckte det var oerhört kul att vi kom cyklandes dit, vi blev beordrade att cykla halva vägen hem medan han sprang bredvid. Sen fick han sitta på sadeln och mamman gå.

Förra veckan var det premiär för Lage att gunga, det var väldigt kul.

Idag medan pappan jobbar och Edvin leker hos Hugo  passade vi andra på att gå långpromenad och fick då se ett härligt vårtecken – vitsippor! Plockade med oss några och satte på köksbordet, jag har plockat dessa blommor så länge jag kan minnas på min födelsedag och i anslutning till.

Nu är Lage helt frisk sen en dryg vecka, vi hade nästan glömt hur bra han tycker om mat och hur nöjd och glad han är i friskt tillstånd. Härligt! Hur mycket mat kan det gå i en så liten kropp… Han sitter bra nu och börjar sträcka sig allt längre efter saker när han sitter och hamnar mer och mer på mage i samband med detta.

Efter vår Stockholmsvistelse har Edvin gått till och från dagis utan några som helst disskussioner, det behövdes lite träning med kusin och bussåkning 😉

Bilderna denna gång är uteslutande från ajtelefonen men helt ok upplösning…