Senaste veckorna har vi varit på olika platser i familjen, Martin har varit i Enköping på övning och vi andra tre har hållit ihop. Bland annat blev det en tur till Jönköping för att hälsa på Marie och Lena, vi hade det mysigt. Tiden gick fort men vi hann med en tur till Gränna en varm dag och lite små utflykter i stan. Vi fick med oss Lena på vägen hem som har praktik i Halmstad några veckor nu, Marie är kvar i sin stad. HV71 tog SM-guld när vi var där så vi hade en del underhållning på lördagen.

Valborg firade vi hos Fredrik, Eva och Alexander med grillning och brasa, mysig afton. Idag var vi på HAFF:s (Harplinge och Haverdals Föräldra Förening) sista event innan sommaren, naturdag. Det var tipspromenad, ponnyridning, grillning och trevlig sällskap.

Pojkarna leker mer och mer tillsammans. Lage har börjat hasa sig, det blir mest bakåt men sen snurrar han runt och backar igen. När han sitter tar han tag i saker och drar sig framåt. Han tycker det är oerhört kul att stå upp och framförallt själv även om rekordet är 3 sekunder.

Edvin har många funderingar och bajs och kiss är väldigt kul fortfarande, en ofta förekommande fras när är: bajsa på en kanin. Fråga oss inte hur utrycket kommit till…