Karin for upp till Stockholm på tisdagen i slutet av maj för att gå kurs med facket t.om torsdag. Kursen var riktigt bra, avhandlade diskrimineringslagarna som blivit samlingsnamnet på 4 lagar sen årsskiftet 2009.
Efter kursen möttes Chrisitna, Bodil och Karin upp och begav sig för att hämta Ebbe. Senare gick Karin på en efterlängtad massage, nice.
Till kvällen höll sig båda vakna till Martin och Edvin kom vid 23! och Christin anslöt efter fest på jobbet.

Junibacken

Junibacken

Fredagen var det jobb för Martin på Karlberg och Christin åkte till stugan. Så barnen och svägerskorna begav sig till Junibacken, vi hade en mysig och intensiv dag. Barnenvar som uppslukade av alla hus, djur mm, det var knappt vi fick med oss dem hem.

Le Rouge

Le Rouge

Lördagen
Jobb för Martin igen. Resten av oss tog en kort runda på Ringen och tog sen bussen till Karlberg för att titta på aktiviterna där. Vi hade en härlig picknick vid vattnet där Edvin och Ebbe badade fötterna, provsatt helikopter och kollade på stridsförevisning.
På kvällen gick Martin och Karin på ”Le rouge” i gamla stan där kusinen Linnea jobbar som dansare. Vi åt en god middag och fick bra underhållning, hann prata lite med Linnea och kusinen Ida med respektive om också dit för att ta en drink innan de skulle åka till USA på semester. En lyxig kväll med barnvakt, tack så mycket.

Söndagen
Vi tog det lugnt innan vi for till Lådbilslandet i Nykvarn. Ebbe och Edvin åkte lådbilar, tåg och karusell till de inte orkade mer, Bodil var också nöjd med att följa efter dem och upptäcka.

Kisspaus

Kisspaus

Åk-så-många-gånger-du-vill-karusellen

Åk-så-många-gånger-du-vill-karusellen

Traktorrace

Traktorrace